Behöver ditt företag en IT-specialist?
På Cabeza är vi experter på rekrytering av IT-specialister, chefer och ledare. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta den rätta.
Är du redo för nästa steg i karriären?
Vi hjälper dig att diskret sondera arbetsmarknaden inom just ditt specialområde. Ta chansen att hitta ditt drömjobb!
Har du svårt att hitta rätt i yrkeslivet?
Vår coach kan hjälpa dig att analysera din livssituation och arbeta fram alternativa lösningar på ditt problem. Låt Cabeza vara ditt bollplank!
Med gedigen erfarenhet, äkta engagemang och karisma inspirerar Malin och är en lysande rekryterare som alltid vill leverera det bästa.

Rekrytering

Vi hjälper företag att rekrytera IT-specialister, chefer och ledare. Vi hjälper också dig som är sugen på ett nytt jobb att hitta din nya, framtida arbetsgivare.

Coaching

Känner du dig vilsen i arbetslivet? Behöver du hjälp att hitta rätt? På Cabeza kan vi hjälpa dig att komma vidare om du har fastnat i dina egna funderingar och behöver ett bollplank.

Värderingar

Kommunikation är vårt ledord. Vi tror på långsiktiga relationer och har ett genuint intresse för människor.

Drivkraft

Vi drivs av att se resultat och av att uppfylla förväntningar. Vi strävar efter att ha nöjda kunder som återkommer igen och igen.

Nyheter

mar 22nd, 2017
 
feb 08th, 2017
Bye bye ordning och reda! Forskning om ledarskap visar att för mycket ordning riskerar att göra oss uttråkade och rigida. I stället är det röra, oreda och slumpartade möten som gör oss kreativa och ger bättre reusltat. Det menar Tim Harford, författaren till nya boken Messy. Kul och befriande läsning, men... + continue reading
dec 13th, 2016
Tack alla kunder, kandidater och samarbetspartners för ett fint 2016. Med önskan om ett gott avslut stödjer Cabeza Unicef. Unicef kämpar för barns överlevnad och utveckling världen över. Se hur du kan hjälpa på www.unicef.se.